Okna za vaš dom

Tudi vi iščete nova okna, ki bodo v popolnosti spremenila izgled vaše hiše ali stanovanja. Ponudba oken, je zagotovo najbolj pestra v podjetju Gašper. Na njihovi spletni strani, si lahko ogledate neverjetno široko ponudbo oken, kjer boste zagotovo našli nekaj, kar bo ustrezalo vsem vašim željam in potrebam. Okna so lahko iz različnih materialov. Lahko so lesena, aluminijasta ali pa celo kombinacija obeh. Ne le material, izbirate lahko tudi med različnimi dimenzijami ter barvami vaših novih oken. Okna so ena izmed najbolj pomembnih elementov v vašem bivalnem prostoru. Okna omogočajo svetlobi, da pride v vaš bivalni prostor in poskrbi za boljše vzdušje in počutje, poleg tega, pa je funkcija oken zelo pomembna.

Dobra in kakovostna okna, poskrbijo za dobro tesnitev. Kar pomeni, da pozimi topel zrak ogrevanja ne uide iz prostora hkrati pa mrzel zrak ne pride v prostor. Ko izbiramo okna, pa je pomembno tudi, kakšna senčila izberemo. Poleti so senčila zelo pomembna, saj omogočajo zatemnitev, ko je sonce najbolj močno in preprečijo, da svetloba pretirano ogreje vaš prostor in pregreje stanovanje, saj v njem poleti iščemo hlad. Podjetje Gašper pa v svoji ponudbi nima zgolj oken, ampak si lahko pri njih izberete tudi vhodna vrata, panoramska okna oziroma stene. Če ste za nekoliko bolj klasičen stil, potem bo za vas najboljša izbira lesenih oken. Lesena okna so zelo klasična izbira in primerna za vsak stil hiše. Če pa ste za nekoliko bolj moderen izgled, potem je za vas prava izbira materiala aluminij. Bi morda kombinacijo obeh? Tudi to lahko dobite pri podjetju Gašper in na tak način dobite najboljše obeh svetov. Če ne veste, za katera okna se odločiti, potem, vam bodo strokovnjaki v podjetju Gašper znali svetovati in pomagati pri odločitvi. V podjetju Gašper bodo poskrbeli za vse, montažo, izdelavo ter izmero višin novih oken. 

Ali ste vedeli?

Laminat je umetna talna obloga, ki je po obliki zelo podobna parketu. Je zelo odporen na udarce, obrabo, kemikalije in na praske.
 

 
Slabost laminata je do sedaj bila, da slabo prenaša vlago in razlito tekočino. Sodobna tehnologija pa je odpravila tudi to slabost. Danes na trgu najdemo 100% vodoodporen laminatni pod, ki je popolnoma odporen na vodo in vlago. Tak laminat je primeren za polaganje tudi v najbolj vlažnih prostorih, kot so kopalnice in savne.