Kako poteka polaganje parketa?

Končno je prišel vas čas in gradite svojo sanjsko hiško, ki pa zagotovo potrebuje najlepše notranje talne obloge. Parketarstvo je vsekakor pravilna odločitev, ki bo vaš novi bodoči dom naredila več kot čudovit.parketarstvo

 Če iščete pravega ponudnika, naj vam takoj priporočim podjetje Hotenjka, ki je vrhunsko za polaganje parketa, prav tako vam nudijo izbiro med 100 različnimi vrstami parketa, kar je resnično veliko in zagotovo se bo našlo nekaj za vas in vaš dom.

Ali se sedaj sprašujete, kako poteka polaganje parketa? Če se, naj vam takoj zaupam, da ni potrebno imeti teh skrbi, saj podjetje Hotenjka za vse poskrbi in parketarstvo izvede več kot popolno. Če pa le želite imeti informacije, kako parketarstvo poteka, da boste bolj mirni, ko se bo delo izvajalo, vam moram povedati, da bodite pozorni na naslednje stvari. Ko se parketarstvo začne izvajati, je najprej potrebno preveriti vse parametre, ki bi lahko vplivali na kvaliteto izvedbe, prav tako mora biti podlaga, kjer se bo parketarstvo izvajalo, popolnoma suha.Ko se izvaja parketarstvo je potrebna tudi prava temperatura ter vlažnost, vsekakor pa je potrebno imeti najboljši material ter vse lake in dodatke, ki sodijo poleg. Če boste pozorni le na te detajle, boste lahko popolnoma mirni med izvedbo parketarstva, saj boste vedeli, da mojstri resnično obvladajo svoje delo in da bo vaš dom na kocu več kot čudovit.

Vsekakor ste lahko prepričani, da je parketarstvo pravilna odločitev in da si takšno vrsto talne obloge zagotovo lahko privoščite, prav tako bo ob rednem ter pravilnem vzdrževanjem vaš dom dolgo takšen kot je bil v samem začetku.

Ali ste vedeli?

Laminat je umetna talna obloga, ki je po obliki zelo podobna parketu. Je zelo odporen na udarce, obrabo, kemikalije in na praske.
 

 
Slabost laminata je do sedaj bila, da slabo prenaša vlago in razlito tekočino. Sodobna tehnologija pa je odpravila tudi to slabost. Danes na trgu najdemo 100% vodoodporen laminatni pod, ki je popolnoma odporen na vodo in vlago. Tak laminat je primeren za polaganje tudi v najbolj vlažnih prostorih, kot so kopalnice in savne.

Kategorije