Bodi osveščen in izbiraj okolju prijazne izdelke

Je tudi vam pomembno kako je določen izdelek izdelan, predvsem pa vas zanima njegovo poreklo. Potem je čas, da obiščete naslednjo spletno stran in raziščete široko ponudbo tako imenovanih zelenih izdelkov, ki so plod kakovosti domačih proizvajalcev http://zelenatrgovina.si/. Pomemben vidik pri nakupu je zagotovo poreklo samega izdelka. V zeleni trgovini so vam na voljo naravni izdelki, pri katerih je spremljan celoten proces izdelave ter sama pot, do trgovskih polic. V današnjem ponorelem svetu ni potrebno več poudarjati kako pomembno je izbirati lokalno, predvsem pa okolju prijazno pridelavo in izdelavo izdelkov, ki jih potrebujemo za vsakdanje življenje. Pri vsem tem pa ne smemo pozabiti na naše okolje in živali in nenazadnje tudi na sočloveka.

na splošno - brez kw
Sami lahko vplivate na svoje okolje že s pravo izbiro na podlagi katere določite tudi družbeni standard pri prenekaterih nakupih. Pri izbiri se poslužujte lokalnih in domačih proizvajalcev. Vzemite si čas in obiščite svojo lokalno tržnico. Že s tem družbi lahko pokažete kako pomembna vam je kvaliteta izdelka. V današnjem svetu, z našim hitrim načinom življenja je včasih lažje izbrati drugo pot, vendarle, ko boste spoznali domače in lokalne ponudnike, predvsem pa njihovo široko ponudbo bo vsaka vaša izbira popolnoma logična. Tako boste delovali sebi in okolju prijazno ter odgovorno.

Ekološko pa ste lahko naravnani na vseh področjih vašega življenja, saj vam določena podjetja ponujajo popolnoma zdravo in naravno možnost bivanja v vašem domu. Tako si lahko izberete zdravo ležišče, ki je izdelano iz 100% naravnega lateksa in ekološkega bombaža, kar odraža blagovna znamka Naturna. Največja pohvala in prednost podjetju pri izbiri teh ležišč, pa je predvsem načelo pravičnosti Fair Trade. Kar omogoča izbiro cenovno ugodnega in dostopnega naravnega ležišča brez vseh vmesnih zaslužkarjev. Na ta način, lahko s svojo izbiro pomagate vsem v verigi.

Podjetje verjame v moč povezovanja, tako vam ponuja izdelke 23 ekološko naravnih podjetij iz različnih področij, ki se lahko pohvalijo s skrbnim in odgovornim ravnanjem do narave in vseh ostalih ljudi in živali vključenih v proces izdelave.

Ali ste vedeli?

Laminat je umetna talna obloga, ki je po obliki zelo podobna parketu. Je zelo odporen na udarce, obrabo, kemikalije in na praske.
 

 
Slabost laminata je do sedaj bila, da slabo prenaša vlago in razlito tekočino. Sodobna tehnologija pa je odpravila tudi to slabost. Danes na trgu najdemo 100% vodoodporen laminatni pod, ki je popolnoma odporen na vodo in vlago. Tak laminat je primeren za polaganje tudi v najbolj vlažnih prostorih, kot so kopalnice in savne.